Erinomainen vastaanotto Tampereella 4.9.2023

5.9.2023

Käynnistimme syksyn ohjelmamme vierailulla Pirkanmaan Osuuskaupassa Tampereella maanantaina 4.9.2023. Vierailun isäntänä toimii Timo Mäki-Ullakko, joka otti meidät vastaan innostuneesti ja erinomaista vieraanvaraisuutta osoittaen. Paikalla oli 28 yhdistyksemme jäsentä.

Timo Mäki-Ullakko on luotsannut Pirkanmaan Osuuskauppaa 16 vuoden ajan ja siirtyy tänä syksynä eläkkeelle. Hän esitteli osuuskauppaansa edelleen tuoreella otteella ja innostuneesti. Kuulimme taustaa mm. Pirkanmaan strategiatyöskentelystä, jossa on kuljettu hieman omia polkuja ja haettu inspiraatiota asiakkaan palvelukokemuksesta erityisesti Torontosta.

Osuuskauppa on vahvassa nosteessa niin tuloksellisesti kuin liikevaihtokehityksessä ja asiakasomistajien liittymismäärissä. Onhan koko Tampereen alueella vahva draivi päällä ja se näkyy myös osuuskaupan olemuksessa.

Pääsimme ryhmäpäällikkö Mikko Mäen johdolla tutustumaan myös kiinnostavaan uutuuteen, jossa uudistettu keskustan Sokos-tavaratalo on täydennetty Prismalla kahdessa maanalaisessa kerroksessa. Tuloksena on ilmava ja raikas tavaratalo, vetovoimainen ja palveleva Prisman pt-osasto johon on liitetty mahdollisimman osuvalla valikoimalla kt-osasto alimpaan kerrokseen.

Saimme nauttia loistavan aterian Ravintola puistossa ennen kuin suuntasimme kotiin päin kukin tahoillemme. Alun perin ilmoittautuneita oli 35, mutta loppumetreillä tuli valitettavasti muutama peruutus, joten osallistuja määrä jäi 28:aan. Tässä kuvina hieman tunnelmapaloja.